Фотоконкурс „От златните великденски ръце на Баба ”

Краен срок - 30 април 2012

Участвай в КОНКУРСА

Конкурсът се състои в качване на 1 или 2 снимки на приготвен от участника Великденско ястие, придружени от текст, който ипасва рецептата или начина на приготвяне.

Всеки Участник може да участва в Конкурса с не повече от 2 (две) снимки на приготвеното от него ястие и един текст.

Снимките на Участниците трябва да отговарят на следните условия:

а/ Да бъде заснето великденско ястие, приготвено.от участника с продукти На баба
б/ снимката/ снимките да бъде придружена от рецепта или описание на начина на пирготвяне

Всеки Участник/ Потребител може да изрази одобрението си за конкретна снимка, като гласува за нея. Гласуването се извършва чрез натискането на бутона „Like”, който е видим след всяка снимка.

Всеки Участник може да гласува за снимките, публикувани от останалите Участници в Конкурса. Участниците/ Потребителите имат право да гласуват за повече от 1 (една) снимка, която им е харесала, но могат да гласуват за определна снимка само веднъж.

В случай, че Участник е участвал в Конкурса с повече от една снимка, гласовете, получени от Участника за всяка от неговите снимки и рецепта, се сумират и Участникът участва в класирането за наградите на Конкурса с общия брой гласове, получени за всички негови снимки и рецепта.

Наградите на Конкурса са: 3 (три) комплекта вкусни продукти с марката „На баба”.

Наградите от Конкурса ще бъдат изтеглени на 02.05.2012 г. на лотариен принцип сред всички участници, които имат минимум 20 гласа за техните снимки и рецепта

Post a Comment

По-нова По-стара