Ритай и печели с Грозданчо

Краен срок - 31 май 2012


- За участие в играта е необходимо участниците:

Да участват в игра на дузпи, избирайки посоката на вратаря Грозданчо с цел да спасят топката.

Всеки участник има право на начални 5 дузпи. Всяка спасена дузпа носи 1 точка на играча.

След приключване на първите 5 дузпи, всеки участник получава уникален линк. За всеки следващ нов участник, влезнал в играта през този линк, участникът получава правото на още 5 дузпи. Целта е участниците чрез този линк да присъединяват други потребители към играта, като по този начин печелят възможност за повече дузпи и шанс за повече спечелени точки.

За участие в седмичните томболи за спечелване на награди е необходимо участниците да имат минимум 5 точки. При достигане на 5 точки, участниците автоматично влизат в томболата за седмичните награди.

За участие в томболата за големите награди, участниците трябва да имат 5 и повече точки общо за целия период на играта. Всеки участник с 10 и повече точки участва в томболата за големите награди.

Томбола за изтегляне на печеливши:
От база данни с номерата на всички участници, класирали се за седмичните и финалната томболи, се изтеглят на случаен принцип печелившите.

Награди:
- 1 оригинална топка Adidas EURO 2012
- 3 броя Пещерска Гроздова Ракия 1 л.

Голяма награда: В томболата за спечелване на голямата награда автоматично участват всички участници с минимум 10 и повече точки общо за целия период на играта. На 07.06.2012г. чрез томбола на лотариен принцип на трима от участниците ще бъдат раздадени следните награди:

- 1 СПА уикенд за 4-членно семейство в Хотел "Domaine Peshtera"
- 2 броя луксозен комплект кристални чаши и Пещерска Селекция

Обявяване на печелившите участници - на 08.06.2012г.

Post a Comment

По-нова По-стара