Конкурс “Открий света на животните с Дино”

Краен срок - 10 май 2012


Напиши твоето име с магнитчетата на Данонино и опознай света на животните

Динозавърчето Дино има много приятели – горски животни, морски обитатели, екзотични африкански представители и множество пернати.

Заедно с всички тях Дино иска да помогне на децата да научат заедно буквите и българската азбука. Затова във всяка от новите опаковки на Данонино той е скрил по едно усмихнато магнитче с приятелче-животинче и различна буква от азбуката.

В специалния конкурс, който организира Дино тази пролет от 10 април, всяко дете трябва да изпише своето име с букви от поне 3 магнитчета (останалите букви от името може да са нарисувани и изписани и без да има събрани магнитчета), но също така да покаже в рисунката и своята визия как изглежда средата на живот на това животинче, без значение дали в реалния живот тя е такава или не.

За конкурса Дино е приготвил и 3 страхотни награди:
Голямата награда - Еднодневна екскурзия сред природата за цялото семейство в България
За 2-ро и 3-то място – Луксозни енциклопедии за света на животните

Творбите на децата може да се изпращат като прикачени изображения към публикациите, а крайният срок за изпращане е 10 май


В конкурса могат да участват рисунки с различни техники и колажи като специалното жури на Данонино ще избере първата награда като основен критерий ще е проявената креативност и изобретателност на децата.
Второ и трето място в конкурса ще бъдат избрани чрез томбола от всички останали участници.

Post a Comment

По-нова По-стара