Sony Experience на четири екрана

Краен срок - 15 април 2012


Желаещите да участват в Играта следва да посетят специалната зона на Sony в магазин Mtel Experience Store в София, да изберат свое любимо музикално изпълнение и да бъдат снимани от промотерите на Sony на място. Те ще бъдат поканени да танцуват, пеят, изпълняват номера, упражнения или каквото сметнат за оригинално на фона на музиката. След това те ще бъдат регистрирани от промотерите през Facebook Приложението, където те ще качат техния видеоклип с минимална продължителност от 15 и максимална продължителност от 30 секунди, да попълнят данни за контакт и да се съгласят с условията на Играта.

Всеки Участник може да участва в Играта само веднъж. Всяко участие следва да съдържа вярна информация за името на Участника, и-мейл, телефон и линк към видеоклипа, (задължителни полета). В случай че не е предоставена точна и вярна информация, Участието следва да се смята за непълно и по тази причинa – невалидно.

За да имат шанс да спечелят наградата, участниците трябва да съберат гласове от останалите фенове на Sony Mobile България. Гласуването започва от 26 март 2012 г. и продължава до 23.59 на 17 април 2012 г.

Първите 50 клипа, събрали най-висок брой гласове ще бъдат разглеждани от Жури, което ще определи трите победителя.

Журито ще заседава на 18 април 2012 г. Резултатите ще бъдат обявени на 19 април 2012 г. Журито си запазва правото, при наличие на разумни причини, да присъди наградата на участник, който не е попаднал в топ 50, ако сметне, че най-оригиналното участие не е успяло да събере достатъчен брой гласове.

Наградата е 1 брои смартфон Sony Xperia S. Всеки участник, посетил има право да получи само една награда, независимо от броя на участията си.

Post a Comment

По-нова По-стара