Пролетна игра на SHOPZONE.BG

Играта е обвързана с покупка.

Краен срок - 30 април 2012

Участвай в ИГРАТА

От 6 март стартира новата ни и изключително интересна игра, която ще ви даде възможност да използвате въображението и творческия си потенциал. Пролетната ни игра ще продължи до 30 април включително. Участвайте в играта чрез сайта на Shopzone.bg.

Правила за участие в играта:

1. За да участвате в играта, необходимо е да имате актуална регистрация в Shopzone.bg.

2. След като разполагате с потребителска регистрация, в периода 6 март – 30 април 2012 г. трябва да закупите поне 1 артикул от нашия онлайн магазин.

3. От бутон „Моят акаунт” можете да заявите желанието си за участие в играта. Влезте в акаунта си и напишете номера на поръчката, която сте направили. Системата
проследява актуалността на поръчките. Всяка следваща поръчка ви дава възможност за допълнително участие в играта.

4. Най-приятното условие за участие в пролетната игра е свързано с покупката/ите, която/ито сте осъществили. Включете закупеният/те артикул/и в ефектен сет. Като използвате въображението си, създайте стилна и оригинална визия, която да предизвика всеобщо възхищение. Снимайте се с тоалета, включващ артикула/ите, който/ито сте закупили и публикувайте снимката на посоченото място във вашия акаунт. Не бива да забравяте, че снимката трябва да показва артикула/ите, чийто номер на поръчка сте попълнили в полето над снимката. Натиснете бутона „Запази”, за да съхраните направените промени.
Снимките могат да бъдат разглеждани без ограничения. Можете да гласувате за снимката, представяща сета, който най-много ви харесва. Гласуването става като натиснете бутон „Игра”, след което посочите снимката, която сте харесали.

Всеки има право да гласува само по веднъж. Ето защо, ако искате да спечелите, погрижете се да осигурите гласовете на всичките си роднини, приятели и познати. Колкото повече от тях гласуват за вашето предложение, толкова по-голям шанс имате да спечелите. За целта можете да изпращате линка със снимката си в skype, icq, в различните социални мрежи, както и по e-mail. Изборът е изцяло ваш.

Снимката, получила най-много гласове в края на играта, ще определи крайния победител.

Наградата за пролетната игра на Shopzone.bg е Уикенд за двама в СПА Хотел „RICH” Велинград.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ, КУПИ, КОМБИНИРАЙ, ЗАСНЕМИ, ПУБЛИКУВАЙ, ГЛАСУВАЙ и СПЕЧЕЛИ!

Очакваме оригиналните ви предложения за ефектна визия в сайта на Shopzone.bg.

Post a Comment

По-нова По-стара