Спечели DVD с хитовата комедия "Операция Четири лапи" с Avtora.com и Тандем Филм

Краен срок - 2 април 2012, 18:00


Avtora.com и Тандем Филм подаряват 3 DVD-та с хитовата комедия "Операция 4 лапи" (Furry Vengeance). Лентата бе един от най-популярните филми в жанра през 2010 година, впечатлявайки с атрактивен актьорски състав начело с Брендън Фрейзър, Брук Шийлдс и др.

Дан Сандърс е строителен предприемач, чийто нов проект включва изсичането на гора в Роки Спрингс и построяването на Мол с "горска" тематика. Единственото нещо на пътя му са местните ... животни.

Горските обитатели не желаят да загубят домовете си и започват комично отмъщение, като превръщат строителната площадка в бойно поле.

За да участваш в томболата, която ще определи тримата победители, е нужно да: Отговориш на въпроса: Кой е режисьор на филма "Операция четири лапи"?

А) Роджър Кембъл
B) Том Вон
C) Ерик Бревиг

Изпратиш верния отговор, трите си имена и телефон за връзка на spe4eli@avtora.com с тема (Subject): Furry Vengeance до 18:00 часа на 2 април.

Имената на тримата победители, изтеглени чрез жребий, ще бъдат обявени в 10:00 часа на 3 април в Avtora.com, в страниците на Avtora.com във Facebook, Twitter и Google+, както и в тази на Тандем Филм.

1 Коментари

  1. Галина Енева Фотева, Моника Тонева Георгиева и Диана Йорданова Славова.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара