Състезание "Durex Naked Box"

Краен срок - 17 април 2012

Участвай в СЪСТЕЗАНИЕТО

Състезанието Durex Naked Box започва! Един от вас ще направи новата опаковка на Durex, а много ще спечелят награди! Искате да сте вие?

Като марка презервативи ползваща се с най-високо доверие в света, Durex има за цел да повишава осведомеността за безопасния секс по целия свят. Създадохме този конкурс за дизайн, за да накараме хората от всички възрасти да говорят за презервативи. Именно тези разговори повишават информираността и намаляват притеснението, което вярваме, че ще доведе в крайна сметка до по-безопасен секс.

Може и да не успеете да ги откриете в кварталната книжарница, но нашите Инструменти притежават умението да превърнат вашата "Гола" кутия в нещо специално. А ако те не възбудят въображението ви, можете да качите свой собствен дизайн направо на платното. Щом сте доволни от творбата си, изпратете я в галерията и накарайте приятелите си да гласуват за вас, за да имате шанс да спечелите Голямата награда.

Раздаваме и стотици Durex награди – от тениски и калъфи за мобилни телефони до продукти Durex. За да имате шанса да спечелите, просто качете дизайн или гласувайте за тези дизайни, които искате да видите върху готовите продукти по цял свят. След това единственото, което остава да направите, е да потвърдите, че желаете да „участвате“ за наградите.

Дизайнът, който получи най-много гласове всяка седмица, ще отиде на финала и 6-те дизайна с най-много гласове общо в края на конкурса ще отидат на финала.

От нашите 12 финалисти жури ще избере печелившия дизайн, който ще покрива кутии на Durex по целия свят. Нещо повече, щастливият победител ще получи шанса да работи със Световната агенция за дизайн на Durex, за да подготви дизайна за готовия продукт.

Като финалисти вие ще получите страхотни награди, включително страхотен нов iPad, презервативи за цяла година и пълна торба с подаръци от Durex.

Освен това ще приберат и 2 000 британски лири

Така че какво чакате?

Грабнете инструмент, дайте воля на въображението си и покажете на света какво можете.

Post a Comment

По-нова По-стара