Бъди лейди с ... С bTV Lady!

Краен срок - 15 март 2012

Участвай в КОНКУРСА

Искаш ли да бъдеш неотразима? Включи се във фотоконкурса на bTV Lady от 8 до 15 март! Ела в Сердика Център на бул. "Ситняково" 48 в София (12:00-21:00 ч. в делнични дни и 11:00-21:00 ч. - събота и неделя), където за теб ще се погрижат професионални гримьори и стилисти ИЛИ се включи на btvlady.bg

Петте дами, събрали най-висок рейтинг в галериите, които ще публикуваме на тази страница, ще спечелят страхотни награди - 5 колиета Swarovski с розова кристална пеперуда и 5 броя VIP Card, с които всяка от спечелилите ще може да пазарува с отстъпка в над 90-те магазина в Сердика Център София.

Гласуването ще продължи до 19 март (понеделник).

И ОЩЕ:
Дамите, които нямат възможност да се включат във фотоконкурса в Сердика Център София, могат да ни изпратят СВОЯ снимка (изберете само една), на която да са облечени в РОКЛЯ с някой от цветовете на канала bTV Lady - лилаво, розово или зелено. Снимки с рокли в други цветове няма да вземат участие в конкурса.

Имейлът, на който ще очакваме вашата очарователна снимка (не по-голяма от 1МВ!), е game@btv.bg. От всички ваши снимки, изпратени от 8 до 15 март, ще направим галерия и петте дами, събрали най-висок рейтинг, ще получат колиета Swarovski с розова кристална пеперуда.

Бъди лейди… с bTV Lady!

Post a Comment

По-нова По-стара