Играй и спечели с Джон Картър

Краен срок - 11 март 2012

Участвай в ИГРАТА

Играта се провежда под формата на куиз. Потребителите отговарят на въпроси, свързани с темата на продукцията – „Джон Картър”. Всеки въпрос съпровожда два възможни отговора, единият, от които е верният. При използване на бутона „Жокер”, намиращ се непосредствено до възможните отговори, потребителят отваря страница жокер, където се намира информацията за героите от филма.

След маркиране на всички верни отговори на въпросите, потребителите въвеждат своите контакти (име, фамилия, и-мейл и телефон) в създадените за целта полета, като по този начин се регистрират за спечелване на наградите, които ще бъдат раздадени на лотариен принцип . Нерегистрирани потребители не могат да участват в тегленето на наградите.

Печелившите Участници имат право да получат една от следните награди: 10 Покани, 5 бр. Тениски, 5 бр. Соларни лампи,10 бр. Термочаши, 10 ключодържателя

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 06.03.2012 и 12.03.2012 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници, отговорили правилно на всички въпроси.

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара