Конкурс "От вашата кухня"

Конкурсът е постоянен.


Представяме ви нашата нова идея, която е предизвикателство и за вас, нашите читатели, и за нас, екипа на GoodFood България.

Очакваме да ни изпращате най-любимите и интересни рецепти, които сте приготвяли, а ние ще избираме всеки месец една от тях и ще я реализираме и заснемаме. Изпращайте ни интересни и провокативни предложения, без да се ограничавате дали са сладки, или солени. Бонуси ще носят нетрадиционните продукти, използвани в рецептите, или необичайни готварски техники, или пък творчески поглед върху класически рецепти.

Очакваме да ни изпращате предложения, които самите вие сте тествали и харесвате, а не цитати от готварски книги или сайтове. Редакцията си запазва правото сама да реши коя рецепта да избере и реализира, като, разбира се, всеки път решението ни ще бъде обосновано. За вас ще бъде тръпката от участието и радостта да видите рецептите си през погледа на нашия екип. В течение на годината авторите на две от публикуваните рецепти ще получат награда от нашия спонсор BOSCH, благодарение на който тази рубрика стана възможна.

Изпращайте писмата си на адрес: recepti@goodfood.bg, като посочвате рубриката “От вашата кухня”. Задължително условие за участие е рецептите да бъдат придружени от ваша портретна снимка и снимка на ястието. Допълвайте писмата си с кратка информация за вас самите: откъде сте, на каква възраст, какви рецепти предпочитате да приготвяте, кои са любимите ви храни?

Post a Comment

По-нова По-стара