Кулинарен конкурс „Вкусен Великден с майонеза „Краси“

Краен срок - 16 април 2012

Участвай в КОНКУРСА

От 30 март до 15 април в рамките на две седмици майонеза „Краси” и az-jenata.bg организират съвместна игра за читателите на онлайн списанието на модерната жена. За целите на играта се създава специална промо страница az-jenata.bg/krassi. Условие за участие в играта е публикуването на снимка и рецепта за Великденска трапеза, която се качва на специално създадената промо страница az-jenata.bg/krassi в секция 'Участвай'. Тези от вас, които вземат участие в играта, като качат снимка и рецепта за Великденско ястие, ще имат шанса да спечелят една от наградите: кухненски робот Philips, уред за готвене на пара Philips, шейкър кана Philips.

На 17 април 2012 г. (вторник) ще обявим официално тримата печеливши, които са генерирали най-много гласове, и ще обявим печелившите с новина в сайта az-jenata.bg и в секция 'Начало' на промо страницата.

Детайлни условия:
* Участвате в играта с публикуване на снимка, рецепта и ваши координати в секцията "Участвай" в промо страницата.
* Всеки от участниците може да публикува неограничен брой снимки и рецепти. Обема на снимките не бива да надвишава 2 MB, в противен случай няма да бъдат приети от системата ни за регистрация.
* Снимките и рецептите трябва да бъдат авторски.Задължителна съставка в рецептите е майонеза.
* Можете да изпращате линк с вашата снимка на свои познати, за да гласуват за вас.
* Тримата победителя, които са получили най-много гласове под снимката си, ще обявим официално на 17 април 2012 година в статия в az-jenata.bg и секция "Начало" на промо страницата.
* Всеки от тях ще бъде уведомен и по e-mail на адреса, който са оставили в регистрацията си.
* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 5 дни след официалното им обявяване на сайта и на промо страницата или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, az-jenata.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.
* Победителите ще получат наградите си по куриер за сметка на получателя или от офиса на Инвестор.БГ АД (град София, бул. Александър Стамболийски 205, ет. 8).

Post a Comment

По-нова По-стара