Великденско кулинарно състезание "Моите рецепти"

Краен срок - 22 април 2012


В кулинарното състезание може да се участва с рецепти, публикувани през посоченият период. Рецептите не се ограничават по вид.

Рецептите задължително трябва да са били изпълнени от регистрирания потребител. Не се допускат рецепти, копирани от други източници!

Всяка рецептата трябва да бъде придружена поне от една снимка на резултата от изпълнението й. Желателно е рецептата да бъде придружена допълнително от няколко снимки от различните етапи на приготвянето й. Всяка рецепта трябва да бъде записана в необходимият формат, а именно правилно попълнени заглавие на рецептата, категория на рецептата, необходимите продукти за приготвянето й и изчерпателно обяснение на стъпките за приготвянето й.

moiterecepti.bg ще раздаде три награди:

* на потребителя, чиято рецепта е събрала най-много гласове, при изискване за минимална долна граница от 100 гласа. Гласуването се извършва с бутон за гласуване, разположен на страницата на рецептата - hand.
* на потребителя, публикувал най-голям брой одобрени за участие рецепти, при изискване за минимална долна граница от 15 рецепти.
* на потребителя, публикувал най-атрактивната Великденска рецепта. Това може да бъде рецепта за козунак и всякакви варианти с козуначено тесто, както и идеи за празнично боядисани яйца. Рецептата трябва да е естетически добре оформена и с оригинално име, съответстващо на празника.

Награди:

Награда за рецептата, събрала най-много гласове - Сандвич/Грил/Тостер - NEO SM-60G
Награда за потребителя, публикувал най-много рецепти - Пасатор с метален накрайник - NEO HB-330C
Награда за най-атрактивна Великденска рецепта - 3D форма за печене "Великденско зайче"

Post a Comment

По-нова По-стара