Промоция "Густо подарява 30 скутера"

Промоцията е обвързана с покупка.

Краен срок - 24 март 2012, 13:00

Участвай в ПРОМОЦИЯТА

За да получи талон за участие в Промоцията, всеки желаещ трябва да направи покупка от който и да е търговски обект в Мол Пловдив на минимална стойност 20 (двадесет) лв. Талони могат да се получат от търговския обект в Мол Пловдив, в който е направена покупката.

Всяко лице, което желае и има право да участва в Промоцията, трябва да попълни трите си имена и телефонен номер в талона за участие, след което да пусне попълнение талон за участие по свой избор в една от трите урни, предназначени за събиране на талоните.

Печелившите Участници в Промоцията ще бъдат определени на 24.03.2012 г. (слез 13:00 часа) чрез теглене на жребий (томбола) в Мол Пловдив, в присъствието на нотариус.

Валидни талони са талони, които: (i) са подадени от Участник; (ii) са четливи, целостта им не е нарушена, не съдържат печатни грешки, не са подправени или по друг начин манипулирани, както и средството за защита, поставено от Организатора на Промоцията (ако има такова), не е премахнато, видоизменено или нарушено по друг начин; и (iii) са с надлежно попълнени три имена и телефонен номер за връзка с Участника. В допълнение, за валидни се считат само талоните за участие, които отговарят на изискванията на предходното изречение и са отпечатани от Организатора на Промоцията или от лица, действащи по негово поръчение.

Наградите в Промоцията са 30 (тридесет) броя скутери с марка Peugeot, модел V-Clic, 50 куб. см., всеки един на стойност 1,992 (хиляда деветстотин деветдесет и два) лева (с вкл. ДДС).

Post a Comment

По-нова По-стара