Онлайн кампания "За вас абитуриенти - випуск'2012"

Краен срок - 25 май 2012


От 21 март Мол Варна стартира онлайн кампания с много награди и изненади, специално за настоящите абитуриенти от випуск 2012 година.

Специално приложение във Facebook страницата на центъра ще дава възможност за регистрация на всички младежи – настоящи абитуриентите, в резултат на което ще получават интересна за тях информация относно новите колекции, специални оферти, услуги и промоции в Мол Варна предназначени конкретно за тях. На случаен принцип сред участниците ще бъдат предоставяни талони за отстъпка и ваучери за пазаруване, които биха могли да ползвали по време на приготовленията си за бала.

В края на кампанията, всички регистрирани ще участват в томбола за 10 гифт карти на стойност 100,00 лева и много други награди осигурени от Andrew’s Fashion (20 ваучера х 30,00 лв) , GARCIA (20 ваучера х 30,00 лв), LUISA boutique и LUISA center (30 талона за отстъпка) , ESPRIT (20 талона за 10% отстъпка) , Playground (10 карти за игра), предметни подаръци от Golden Rose и още специални награди от фризьорски салон Vision R, оптики LEONARDO, New Vision Boutique, VIP Style и други.

Спечелилите могат да получат своите награди на бюро Информация, на партерен етаж в Мол Варна, от 27 май до 10 юни 2012 година, срещу представянето на документ, удостоверяващ тяхната самоличност, съобразно регистрацията в приложението на кампанията.

В кампанията имат право да участват всички абитуриенти от випуск 2012 година, с изключение на членове на семействата на служителите на Мол Варна ЕАД.

Post a Comment

По-нова По-стара