Спечелете Suddenly Madame Glamour на Lidl

Здравейте, дами! Имаме неустоимо предложение за вас и този път не сме сами! Приемете нашата покана за участие в организирания от онлайн списание за жени BGLady съвместно с Лидл България конкурс за 8-ми март и може би точно вие ще сте късметлийката, която ще си спечели страхотна награда! Публикувайте на стената на събитието „Женствено” своя любима снимка, а ние ще подарим на една от вас ароматът, за който всички говорят – Suddenly Madame Glamour на Lidl.

Условията за провеждане на играта са следните:

- Харесайте страницата на BGLady във Фейсбук.

- До 10.00 часа на 06.03.2012г. публикувайте на стената на специално създаденото събитие “Женствено” своя любима снимка или такава, която според вас най-добре изразява женствеността .

- Поканете и приятели.

- Можете да публикувате повече от една снимки, но ще участвате само веднъж в тегленето за наградата.

- След 10.00 часа на 06.03.2012г. с помощта на специализиран софтуер ще изберем един от участниците, който ще спечели страхотната награда.

- Наградата за победителя е парфюмът Suddenly Madame Glamour, любезно предоставен ни от Лидл България.

Suddenly Madame Glamour на Lidl не е обикновен парфюм. Той е уханието, което победи Chanel. Миналата година във Великобритания два независими експерта провеждат така
наречен „сляп тест” на двата парфюма. В тях потребители е трябвало да
избират между Suddenly Madame Glamour от Lidl и Coco Mademoiselle на
Chanel. Изненадващо 89% от 50-те участнички гласували за парфюма на Lidl. Още по-впечатляващи са резултатите от втория тест – в него цели 90% от 100 участника предпочели парфюма на Lidl. Страхотно, нали?

Участвайте

Краен срок - 6 март 2012

1 Коментари

  1. Късметлийката, която печели парфюма Suddenly Madame Glamour на Lidl, е Jasmina Jarkova.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара