Ако искаш нещо различно на Св. Валентин, иди на LOVE BEAT на Метрополис

Наближава 14-ти февруари и този факт засилва все повече и повече еуфорията около нас. Любовта е навсякъде и атмосферата вече е почти препълнена с чувства, романтика, червени рози и подаръци.

Свети Валентин е толкова обсебващ, че дори на нас ни идва малко в повече. Но пък в крайна сметка какъв по-подходящ повод бихме си намерили от този, официално да те поухажваме и ние малко.

На 13 февруари, в 12.00 на обяд ще напишем точно шест причини, заради които си струва да отидеш на парти въпреки Св. Валентин, и ще обявим имената на двама от вас, които ще имат възможността да го направят. И то не на кое да е, а на грандиозното парти на Метрополис LOVE BEAТ с Оliver $.

Заедно с организаторите на купона ViewSofia ще подари две ексклузивни покани на двама от всички, които в кратко резюме, с три думи или три изречение, ни напишат на електронната поща editorial@viewsofia.com "Защо е по-готино на Св. Валентин да си на парти, вместо на обичайната романтична вечеря".

А защо си струва да си именно на това парти ли? Защото електроннoто движение Метрополис стартира 2012 с признаниeто на публиката за най-добър български промоутър и няма търпение да покажат на феновете си, че любовта им е взаимна. Стивън, Смърфа и Ясен Петров ще настроят всички на бийта на любовта с първокласния саунд на една от най-търсените новоизгрели звезди на световната денс сцена Оliver $.

Участвайте

Краен срок - 13 февруари 2012, 12:00

Post a Comment

По-нова По-стара