Литературен и фотографски конкурс "Любовта"

ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ СЪВЕТ, ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ И КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА МЛАДЕЖКА ПОЛИТИКА КЪМ ОБЩИНА ПЕРНИК ОРГАЗНИЗИРАТ ПО СЛУЧАЙ МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТА – ФЕВРУАРИ ЛИТЕРАТУРЕН И ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС НА ТЕМА „ЛЮБОВТА”.

Целта е откриване на млади таланти във възрастовата група VIII-XII клас.

Регламент за раздел литература:

Всеки ученик от VIII-XII клас има право да излъчи по една творба в подраздели лирика и проза. Заглавие на произведението трябва да бъде „Любовта”. Конкурсът е явен и индивидуален, всички творби се придружават с данни за участника: трите имена, телефон за връзка и имейл, възраст на участника, клас и училище написани като текст в подадения имейл до omc.pernik@abv.bg . Изпратения файл трябва да бъде във формат .doc до 2 страници написани на компютър (А4, шрифт Times New Roman, 12 пункта), на български език.

Ще бъдат присъдени две първи награди (в подраздел лирика и в подраздел проза) изразени във ваучери за пазаруване в книжарница на стойност 80 лв.

Регламент за раздел фотография:

Всеки ученик от VIII-XII клас има право да излъчи по една фотография на тема „Любовта”. Конкурсът е явен и индивидуален, всички творби се придружават с данни за участника: трите имена, телефон за връзка и имейл, възраст на участника, клас и училище написани като текст в подадения имейл до omc.pernik@abv.bg . Снимката трябва да бъде в цифров форамат, изпратена в .JPEG с не по-малка резолюция от 150 dpi и не по-малко от 7 mpx , без дата и текст върху нея.

Ще бъдат присъдени:
първа награда - дигитална фоторамка
втора награда - фотографска чанта
трета награда – SD карта 8 GB

Общи условия:
Творбите за участие в конкурса се приемат до 29 февруари 2012 г. на имейл : omc.pernik@abv.bg
Телефон за връзка : 0899173372

Всеки автор може да участва и в двата раздела.

Връчването на наградите ще се състои на 14 март 2012г. в град Перник. Участниците ще бъдат допълнително информирани.

Участвайте

Краен срок - 29 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара