Надпревара за ъпгрейд

Петте седмици от Кампанията са разпределени по следния начин:
Първите 400 участници с най-много точки в края на всяка от Седмица 1, 2, 3, 4 и 5 ще спечелят по една самобръсначка Gillette Proglide.

Промоционалните активности са отворени за всички физически лица,които са достигнали 18 годишна възраст преди началната дата на Кампанията.

Всяка от петте седмици има съответна задача. В края на всяка седмица, респективно в края на всяка задача, първите 400 участници ще бъдат обявени за победители и ще излязат от надпреварата.

Независими от задачите действия, наречени Допълнителни действия
Действията, зависещи от задачите, и съответстващи точки:
#2 Решаване на задачата = 10 точки. Печелят се точки, ако участникът реши задачата правилно в зависимост от нейните условия. Това действие може да бъде направено само веднъж на задача.
Задача 2 се разрешава, ако участникът открие устройството Gillette ProGlide и кликне върху него;
Задача 4 се разрешава, ако участникът промени една от вече съществуващите си във Facebook снимки, благодарение на предложените рамки за снимки, като качи снимка в приложението. Тогава участникът има възможността да публикува променената снимка на стената си или да я зададе като профилна снимка. Точките, които получава за променяне на снимката, се запазват дори и участникът да избере да ги публикува на стената/профила и да изтрие публикацията.

#1 Харесвам = 5 точки. Точките се получават, когато участникът натисне бутона „Харесвам” под видеото, представящо задачата. Това действие може да се направи само веднъж за задача, според Facebook правилата.

#2 Покани приятел = 5 точки
След като е поканен един приятел, независимо дали той приема поканата или не, при следваща покана на приятел, на вече поканения приятел няма да може да се изпрати нова покана. Според Facebook правилата една покана за конкретна/о страница/приложение, може да се изпрати на приятел от списъка с приятели само веднъж.

Бонус 10 приятели = 20 точки
Участниците не могат да печелят точки, без да са изпълнили точките, описани в раздел 4.1.

През петте седмици на Играта механизмът за определяне на победителите в следният:
В края на всяка от първите четири седмици първите 400 участници, събрали най-много точки, печелят Gillette Fusion Proglide: самобръсначка и мостра балсам. – В случай, че участните не попълват посочената бройка „400” се счита за правилно – „първите 200 участника” събрали най – много точки.

В края на всяка седмица председатели от комисия на Организатора ще избират 10 победители, пребиваващи в София, от всички определени победители, в зависимост от резултата, получен през седмицата.

Датата на посещението трябва да бъде съгласувана с победителите

От Допълнителни действия, независещи от задачата, един участник може да спечели по време на играта максимум 1000 точки чрез промотиране на линка и неограничен брой точки, пропорционален на приятелите му, отговорили на поканата (5 точки по броя на отговорилите приятели) чрез Покана на приятел.

Участници, които не са печелили от предишни седмици, могат да продължат да се състезават за награди в предстоящите седмици, като точките, които са спечелили досега, ще бъдат запазвани.

Всеки победител има на разположение два дена, в които да изпрати e-mail на gillettefusionproglide@parida.net с информацията, поискана чрез получения предния ден e-mail.

Ако има участници от избраните за домашно посещение победители, които не са съгласни със заснемането на дома им и използването на снимките и информацията им, тези победители ще получат само наградата, състояща се от самобръсначка Gillette Fusion ProGlide с една сменяема касета и една батерия Duracell и балсам Gillette Fusion ProGlide Balm, 5 ml, по куриер.

Участвайте

Краен срок - 18 март 2012

Post a Comment

По-нова По-стара