Развихри въображението си за Св. Валентин и спечели нощувка с вечеря за двама

Виждате ли този прекрасен мъж на снимката? Какво бихте му казали, ако имахте шанс да го поканите на вечеря? Сигурно езикът ви ще се заплете поне 5 пъти и ще загубите ума и дума. Затова можете просто да му напишете една бележка.

Наближава един от най-романтичните празници Св. Валентин, така че си позволяваме да мечтаем. Няма как да докараме Вин Дизел на вечеря с вас, но пък ние можем да ви закараме на едно романтично място, където да вие избирате кого да заведете и вие избирате как да си изкарате специалния ден!

Дори да не сте от тези ревностни романтици, имате шанса да се поглезите в Банско в разгара на сезона и то навръх празника. Ако карате ски – удряте две в едно! Ако пък не за утеха ви остава фитнес, парна баня, сауна, вътрешен басейн и една богата вечеря!

Какво се изисква от вас! Дайте воля на въображението си и отправете най-романтичната и оригинала покана за среща към мъжа на мечтите ви. В случай, че си нямате половинка – погледнете красавеца на снимката и поканете него в коментар под материала.

Предложението, събрало най-много харесвания от читaтелите на Tialoto.bg – ще донесе на автора си безплатна нощувка за двама на 14 февруари с романтична вечеря в комплекс „Роял Банско" в Банско, любезно осигурен от сайта Niesme.bg . Гласуването ще продължи до 10 февруари, като победителят ще бъде определен в 18 ч.

Спечелилият трябва да потвърди, че си е получил наградата до 12 февруари!

Участвайте

Краен срок - 10 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара