Търси се мис Берое фенка

За шеста поредна година феновете на Берое ще изберат Мис Берое Фенка. Желаещите да участват в конкурса беройки трябва да изпратят свои снимки (поне 2 снимки на които ясно се вижда лицето и поне 2 снимки в цял ръст, правени през последните 6 месеца) и кратка информация за себе си на следния адрес konkurs@beroe.eu. Идеята е да се избере най-чаровната фенка сред почитателките на Берое. Очакваме многобройните фенки на "зелените" да се включат със свои снимки. Обещаваме им примамливи беройски награди.

Снимките трябва да отговарят на следните условия: трябва да са правени през последните 6 месеца, два от фотосите трябва да показват участничката в цял ръст, на две снимки трябва да се вижда лицето на канидатката. Поне една снимка задължително трябва да подчертае на кой отбор е привърженичка кандидатката, т.е. да е с беройска фланелка, шапка, шалче, знаме и/или друг беройски фенартикул. Задължително е в информацията за себе си освен да напишат имената и възрастта си, да отговорят и на следните въпроси:
1. От кога си почитателка на Берое?
2. Колко мача на Берое си посетила (приблизително)?
3. Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на Берое?

Всяка участничка ще получи оригиналната фланелка на тима с автографи от всички футболисти.

През тази година ще има награда на журито, като в него ще се включат представители на екипа на Beroe Online. Те освен снимките ще оценят и привързаността и фенското присъствие на участничката. Специалната награда на журито засега остава тайна.

На 08.03.2012 г. по случай празника на жените ще обявим победителката в конкурса, а това ще бъде участничката с най-много гласове. Спечелилата участничка ще получи възможността да се запознае с любимия си футболист, както и професионална фотосесия с беройски фенартикули, както и ще бъде лице на инициативите на Beroe Online през предстоящата година.

Участвайте

Краен срок - 28 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара