Конкурс: Най-романтичният подарък

Най-романтичния подарък. Време за мечти. Какво бихте се радвали да получите на св. Валентин? Мечтайте разточително щедро. Какъв е най-скъпия подарък на този ден – скъп откъм цена или от към оригиналност или начина му на поднасяне? Включете се в романтичната надпревара с мечти, размисли, снимки. Така Св. Валентин няма да се ограничи само на 14 февруари, а ще се предвкусва дни наред и после спомена за него ще радва още дълго време.

Наградите :

* Вечеря за двама в Индийския ресторант „Ganesh“ във Варна
* Бутилка червено вино – за добро настроение
* Две чаши – за две влюбени души, които са винаги заедно

Целта на играта е да внесем настроение и радост, да накараме хората да се обичат не само на една дата, но през цялата година!
Наградите ще бъдат изтеглени в томбола, в която ще вземат участие всички участници в играта. Томболата ще бъде изтеглена в Индийския ресторант „Ganesh“. По-късно ще бъдете уведомени тук, в сайта Утро.бг и във фен страницата на сайта във фейсбук за точната дата и час на тегленето на томболата.
Каним всички които желаят на чаша чай в „Ganesh“ за да се присъединят към нас и да присъстват на тегленето на наградите.
За да участвате в играта имате два варианта:

* Да се регистрирате и напишете своя материал в Заедно.

* Да ни изпратите материалите си на: utrobg@abv.bg.

Авторството на текстовете и снимките ви в играта си остава ваше. Единственото условие за коректност е, тези материали да не бъдат публикувани в други сайтове.

Участвайте

Краен срок - 14 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара