ЛюбоВин и историята на живота му, която ще напишете вие

LadyZone представя българския игрален филм "ЛюбоВин". Една продукция, създадена с много желание, въображениие и чувство за хумор.

В главните роли: ЛюбоВин - млад, оптимист по рождение, обича любовта и виното, неженен.

Сценаристи: вие, читателите на сайта LadyZone.bg. Всеки ден може да оставяте коментари (по 1 изречение) под статията в сайта на организаторите, с вашите предложения как да продължи животът на ЛюбоВин. Така от днес - 7 февруари, до 21 февруари ще имате възможността да влезете в ролята на съдбата, като сами определяте и избирате какво да се случи на нашия герой.

Колко пъти, докато сте гледали филм или сте чели книга, сте се ядосвали на автора и сте си мислили - ех, защо трябваше да се случи това! Сега сценарият е във вашите ръце и клавиатури.
Всеки ден ние ще избираме по едно ваше предложение. То ще дава посока в живота на ЛюбоВин. От вас зависи дали той ще срещне любовта, дали ще пропие парите си за ароматно червено вино, дали ще се събужда с махмурлук или с красива жена, дали ще се подхлъзне на заледен тротоар, или на бананова кора, дали ще се влюби или съвсем ще изгуби вяра в любовта, дали ще се научи да различава маврут от мравояд и какво, дали и с кого ще празнува 14 февруари.

Ще раздаваме Оскарите на 22 февруари. Вместо скучни златни статуетки на нещо-подобно-на-мъж ние ще ви подарим 13 поощрителни награди за всички, написали избраните изречения - шоколадови бонбони и червено вино и туп-туп-туп-туп! (барабаните бият туш) - голямата награда - уикенд за двама в бутиков хотел Ива&Елена в Пампорово.

Участвайте

Краен срок - 21 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара