Хвани се на хорото и спечели мечтаната си почивка в България!

Кампанията „Do the dance, don’t miss the chance! Win a magic vacation in Bulgaria.” се провежда само в рамките на www.bulgaritravel.org с цел промотиране на България като туристическа дестинация. Тази рекламна игра е част от проект „Мултимедиен каталог на туристически обекти и електронен маркетинг на дестинация България“. Проектът се финансира по схема за безвъзмездна финансова помощ BG 161PO001/3.3-01/2008 „Подкрепа за ефективен национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване”.

Потребителите на сайта имат възможност да създадат забавно видео, в което танцуват български народен танц и да разпратят видеото на приятели. Всички участници се регистрират в играта с e-mail или Facebook профил, за да могат да споделят видеото. Участниците могат да създават неограничен брой видеоклипове и да ги споделят. Всяко създадено видео носи точки. Всеки участник, доведен в играта след преглед на видео, носи точки. Точки се получават и за share и like на видео във Facebook.
Точки се раздават на следния принцип:

* Регистрация в играта чрез e-mail или F-connect – 10 точки
* Създаване на видеоклип – 5 точки
* Клик върху уникален линк на видеоклип – по 1 точка за всеки уникален клик, дошъл от споделяне на клипа във Facebook, чрез покана или друг вид споделяне.
* Like на видеоклип във Facebook – за всеки получен like по 2 точки
* Регистриран потребител, дошъл в играта от уникален линк – 10 точки – така всеки потребител ще получава тези точки, ако поканен от него е създал видео, с което е поканил трето лице и т.н.

Всички участници, които са се регистрирали за награда с валидни данни, участват в тегленето на томболата за сувенири. Спечелилите ще бъдат информирани по имейл как да получат наградата си. Списък с печелившите участници ще бъде публикуван на страница Наградата.

Всички участници, които са се регистрирали в играта в рамките на промоционалната кампания „Do the dance! Don’t miss the chance! Win a magic vacation in Bulgaria.”ще могат да се състезават за следните награди:

25 тениски с индивидуална щампа – снимка от видеоколажа на съответния участник;

25 бутилки българско вино;

Наградите ще бъдат разпределени с жребий сред всички участници, регистрирали се до 24:00 ч. на 25.03.2012 г.. Участниците, регистрирали се след този срок, няма да участват в томболата. Тегленето на печелившите ще се извърши на 26.03.2012 г. Имената на всички спечелили, ще бъдат публикувани на тази страница на 27.03.2012 г.

Участвайте

Краен срок - 25 март 2012

Post a Comment

По-нова По-стара