12 Награди + 12 Изненади

Изберете продукт от онлайн магазин www.shopthebest.eu от марките: Lavera, Dr. Scheller, Manhattan cosmetics, Manhattan Clearface, Speick, Alpi fresh, Lara Bellucci, Woly sport и Salamander и впишете там (в онлайн магазина) "Ревю" защо бихте го ползвали продукт. Ревюто се вписва, като кликнете на опцията "Оценете продукта", която се намира под цената и под бутона за поръчка.

Копирайте линка на продукта, публикувайте като “Връзка” на стената на страницата на www.shopthebest.eu във Facebook

Можете да публикувате неограничен брой продукти, с което увеличавате Вашия шанс да спечелите. Всеки коментар за даден продукт и публикувания му линк във Facebook, попада в жребия като самостоятелен.

На 11.03.2012 г., чрез жребий, 12 от вас ще спечелят продукт, за който са писали коментар в онлайн магазина и са пускали линк в страницата ни във Facebook.

Един участник може да спечели само една награда.

Имената в регистрацията Ви в онлайн магазина трябва да съвпада НАПЪЛНО с имената от профила Ви във Facebook и с личната Ви карта. В регистрацията в онлайн магазина впишете пълния си адрес на кирилица.

Участвайте

Краен срок - 9 март 2012

2 Коментари

  1. И как имената в регистрацията в онлайн магазина могат да съвпадат НАПЪЛНО с имената от профила ми във FB и с личната карта, като във FB имената ми са изписани на латиница, а в л.карта на кирилица?!

    ОтговорИзтриване
  2. www.shopforbeauty.eu
    Във връзка с проблемите във Фейсбук, свързани с постване на връзки, удължаваме играта до 31.03.2012.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара