Улови магията на Коледа в една снимка и стани рекламно лице на MyFcards.CoM

Един от участниците ще стане рекламно лице на MyFcards.CoM. Той ще бъде избран чрез онлайн кастинг - "Целувка за Коледа", която стартира днес, 24 декември, и ще продължи до 9 януари.

Единственото условие е да публикувате снимка на Коледна тематика в една от категориите: „Целувка за Коледа” или „Магията на Коледа” в страница на MyFcards.CoM. Пред участниците няма да има никакви ограничения, всичко ще зависи изцяло от вашата креативност и фантазия. Гласуването за всеки един от вас ще става единствено чрез скалата за оценка.

Победният ще се определи само от потребителския вот. Участникът, чиито материал събере най-висок потребителски вот в края на играта, ще бъде определен за победител.

Потребителският вот е гласуването чрез скалата за оценка към всеки материал.

Преглежданията на снимката и/или коментарите към нея не се отразяват на шансовете за победа.

Потребителите трябва да имат регистрация на сайта, да изпратят материал (снимка) и да попълнят отбелязаната като задължителна информация при изпращане на материала.

Чрез заявяването на участие в играта, а именно изпращане за публикуване на снимка, всеки участник автоматично приема Правилата на играта, описани тук.

След изпращане на снимката, те биват публикувани в създадената за играта секция, само след одобрение на редактор. „MyFcards.CoM” си запазва правото да не публикува неподходящи или нецензурни материали или такива с непристойно поведение.

Всеки посетител на сайта ще има възможност да гласува за повече от една снимка. Опити за манипулиране на вота няма да бъдат толерирани и могат да доведат до дисквалифициране на съответните материали.

НАГРАДА

Наградата представлява ангажименти изпълняващи функцията рекламно лице на MyFcards.CoM. Победителят ще получи допълнителна информация и насоки за получаване на наградата си от служител на MyFcards.CoM.

Участвайте

Краен срок - 9 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара