Кампания "Bravissimo и на печките Diplomat" - спечелете 56 награди

С любезното съдействие на ТВ предаване на TV 7 - „ Какво Ви забърка Лео”, всеки ден от 10 часа, и Лео Бианки – лице на кампанията на Новите Малки Готварски Печки Diplomat

Правила за участие в конкурса:

1.Изпратете своя оригинална празнична рецепта на ястие (придружено със снимка или клип), свързана с някой от предстоящите декемврийски и януарски празници (Никулден, Игнажден, Бъдни вечер, Коледа, Стефановден, Нова година, Васильовден, Богоявление, Йордановден, Ивановден, Антоновден и Атанасовден), на e-mail: bravissimo@diplomat.bg.

2.Ако ястието е приготвено на малка готварска печка Diplomat (печката трябва да се вижда на изпратените снимка или клип), имате шанса да сте този, които ще участва в ТВ предаването на Лео по TV 7 - „Какво Ви забърка Лео”.

3.Участниците, изпратили рецепта, приготвена на друга готварска печка, участват в томбола за следните награди: 2 уикенда в DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT, 3 вечери за двама в пицарията на Лео и 50 бр. книги с празнични рецепти, специално подготвена от Лео Бианки и Diplomat.

4.Изпращайте Вашите рецепти на посочения e-mail от 28.11.2011 до 31.01.2012 г.

5.Жури, в състав: Лео Бианки, Владислав Дамянов, Маркетинг мениджърът на „Дипломат Корпорейшън” ООД, ще оцени изпратените рецепти и ще определи финалистите.

6.Имената на финалистите ще бъдат обявени на сайта на Diplomat – www.diplomat.bg на 09.02.2012 г.

Участвайте

Краен срок - 31 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара