Спечели награда с „Корпус за бързо реагиране“

CINEBUM и Про Филмс България стартират инициативата "Спечели награда от "Корпус за бързо реагиране"! Най-новата българска комедия, с едни от най-обичаните родни актьори атакува кино салоните на 2-ри март.

CINEBUM е медиен партньор на филма и ще проследим заедно с вас всичко около филма, неговата премиера и реакциите на публиката след големия старт! Научете всичко за филма, вижте трейлъра, разгледайте снимки в ПРОФИЛЪТ МУ при нас! Научете как може да станете един от ПЪРВИТЕ, които ще посетят първата тест прожекция на филма БЕЗПЛАТНО!

Считано от днес до 13:30 часа на 14 февруари, ние пускаме албума "Корпус за бързо реагиране" в нашата фейсбук страница! В него ще откриете лицата на всички герои от филма! Всичко, което трябва да направите е да се отбележите на снимката на онзи, който най-много ви допада. Ако ви харесват няколко - отбележете се на няколко (няма ограничение в това естествено)! Измежду всички, които са се отбелязали на една или няколко снимки в албума, на 14-ти Февруари ще изберем 16 от тях, които ще приберат нашите награди, любезно предоставени от продуцента и официален разпространител на „Корпус за бързо реагиране“ за България - ПРО ФИЛМС. Вие ще се борите за разпределението на:

1) 10 покани за официалната гала премиера на филма през февруари в София

2) Два броя оригинални шапки „Корпус за бързо реагиране“

3) Два броя оригинални тениски ‘Корпус за бързо реагиране“

4) Два броя оригинални чаши „Корпус за бързо реагиране“

Участвайте

Краен срок - 14 февруари 2012, 13:00

2 Коментари

  1. Всичко е супер, много харесвам идеята на страницата и благодаря за това, че ни предлагате всякаква информация за разнообразни конкурси! Само се научете да пишете правилно (нищо лично) - хора, поддържащи страница със сериозни намерения и теми, би следвало да знаят правилата за пълен и кратък член, кога се пише запетая, кога се използва "с"/"в" и кога "със"/"във".... Иначе съм фен! Благодаря за всичката информация, която ни предоставяте! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за забележката, редактирахме малко. В повечето случаи копираме текста директно от страницата на организаторите, без да преправяме нищо, което разбира се не ни оправдава.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара