Спечели билети за "Цирк дю Солей" - модерната приказка

Световноизвестният "Цирк дю Солей", който идва в България от 3 до 5 февруари, ще представи най-новото си представление - модерната градска приказка "Saltimbanco". Вдъхновението на създателите на спектакъла е живота в мегаполиса и неговите жители.

През цялата седмица от 23 до 27 януари Радио Magic FM ще задава въпроси, свързани с шоуто на "Цирк дю Солей" и ще раздава двойни покани за предстоящите представления в зала "Арена Армеец" - София. Вашите предположения ще очакваме на имейл game@magicfm.bg по всяко време на денонощието.

Спектакълът разказва историите на различни колоритни жители на големия град. Чрез музика, светлини, сценография и извънземна акробатика, различните истории се обединяват в поразяваща въображението феерична приказка. Пубиката е предизвикана да насити сетивата си до краен предел и да съпреживее всяка една от уникално поднесените истории. Гид в градската джунгла на "Saltimbanco" е La Belle – красива загадачна и мистична, тя омайва и омагосва, води към нови преживявания.

Eзикът и е универсален, a песента и отразява атмосферта на "Saltimbanco". Неин помощник е Детето. "Създадохме този герой, защото детето живее във всеки от нас. Понякога, просто имаме нужда да ни се припомни, че то все още е вътре в нас. Всеки има нужда да пуска на свобода детето в себе си и "Saltimbanco" ни помага да на правим именно това", казва Гай Лалиберте създател и режисьор на спектакъла.

В своето пътешествие през различните истории La Belle и Детето не са сами, те са закриляни от Кавалерите. Те са спокойни и ведри, нежни закрилници, могат да удрят с голяма сила, ако се наложи да защитят себе си или някой по-уязвим от тях. Със своите фенери те осветяват пътя през света на "Saltimbanco".

И когато публиката си мисли, че е видяла наистина всичко, се появят Бароковите герои. Те са предизвикателни, бунтовни и експозивни. Появяват се само, за да празнуват, те са екстремни личности и свободни духове.

Датите и часове на спектакъла в София са 3 февруари 2012 (петък) - 20:00 часа, 4 февруари 2012 (събота) - 16:00 часа и 20:00 часа, 5 февруари 2012 (неделя) - 14:00 часа и 18:00 часа.

Верният отговор, името на наградения и новият въпрос ще стават ясни в шоуто "Ел в огледалния свят" след 10.30 часа.

Участвайте

Краен срок - 27 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара