Дядо Коледа все още раздава подаръци

Играта пресъздава Коледна украса и елха с подаръци. Всяка кутия-подарък представлява категория, свързана с определена емоция - пример: „За повече уют през годината"(Явор Мебели). При кликване върху кутия-подарък, потребителят се отвежда до нова страница, брандирана с продукта, асоцииран с тази емоция.

Печелившите Участници ще бъде избрани на 18.01.2012 г., чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници, в зависимост от различните категории - подаръци.

Наградата ще бъде предоставена на печелившите Участници, при условие че същите отговарят на условията на настоящите Официални правила и предоставят следната информация:
- име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);
- навършена 18 - годишна възраст(съгласно документите му за самоличност); в случаи, че печелившият участник не е пълнолетен, той се задължава да предостави документ за позволение за участие в играта от своите настойници.

Участвайте

Краен срок - 15 януари 2012

4 Коментари

  1. на колко регистрации имаме право?

    ОтговорИзтриване
  2. никой ли не знае

    ОтговорИзтриване
  3. Печелившите Участници ще бъде избрани на 18.01.2012 г. - рано е още за резултатите.

    Относно регистрациите в правилата пише следното "Организаторът има право да изключи от участие в Играта, както и да не предоставя Награда на Участник, за който има данни, че е извършил злоупотреба с технически, програмни или други средства и устройства с цел неправомерен достъп до системи на Организатора и/или участие в Играта и спечелване на Наградата". Според нас означава, че се участва само с една регистрация, всичко друго ще бъде смятано за опит за злоупотреба.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара