Фотоконкурс за деца и юноши на тема "Карстов комплекс Драгоманско блато"

Министерството на околната среда и водите в рамките на проект „Повишаване на информираността на обществеността за новото Рамсарско място в България – „Карстов комплекс Драгоманско блато”, по програма „NatuRegio_floodplains” обявява фотоконкурс за деца и юноши на тема: „Най-добра снимка от влажна зона „Карстов комплекс Драгоманско блато”.

Участниците трябва да са на възраст до 20 години и могат да участват с до 10 броя авторски снимки. Снимките изпращайте на адреса на Сдружение за дива природа “Балкани” или Министерство на околната среда и водите. Крайният срок за изпращане на снимките е 2 февруари 2012 – Световния ден на влажните зони.

Всеки участник може да изпрати до 10 броя авторски снимки, представящи уникалността на влажната зона и нейното биологично разнообразие. В конкурса могат да участват деца и младежи до 20 годишна възраст.

Всички снимки трябва да представят уникалността на влажната зона и нейното биологично разнообразие и да бъдат изпратени на електронен носител в срок до 2 февруари 2012 г. в Министерството на околната среда и водите или до Сдружение за дива природа „Балкани”, партньор в изпълнението на проекта.

Най-добрите снимки ще бъдат отличени и представени на изложба в Центъра за опазване на влажните зони “Драгоманско блато”.

Победителят в конкурса ще получи награда „Фотосафари в Поморийско езеро”, а на всички отличени ще бъдат присъдени грамоти.

Участниците в конкурса могат да изпращат своите снимки на следните адреси:

Министерство на околната среда и водите

София 1000
Бул. „Мария Луиза” № 22
Дирекция „Национална служба за защита на природата”
Лице за контакт: Айлин Хасан
Тел: (02) 940 6103
Ел. поща: ahasan@moew.government.bg

Сдружение за дива природа „Балкани”
София 1421
Ул. „Цанко Церковски” 67, вх. В, ет. 2, ап. 3
Лице за контакт: Андрей Ралев
Тел: (02) 963 14 70
Факс: (02) 963 14 70
Ел.поща: office@balkani.org

Център за опазване на влажните зони “Драгоманско блато”
Ел.поща: dragoman@balkani.org

Участвайте

Краен срок - 2 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара