Астро Мол Варна

Представяме Ви една нова и забавна онлайн игра! Всяка сряда и петък от месец януари ще Ви задаваме интересни въпроси, подготвени от топ астроложката Марияна Добранова. От всички играчи, посочили правилен отговор през месеца, на 27 януари, ще бъдат изтеглени имената на 9 късметлии, които ще спечелят страхотни награди. Индивидуални романтични хороскопи (3 бр.), книгата „Обичам те според зодията” с лично послание от автора Марияна Добранова (3 бр.) и луксозни романтични комплекти бельо от Seven Seconds (3бр.).

И така ето и първата загадка:

На първо място, той е разсъдлив, трезвомислещ и практичен. В подхода си към жените е внимателен, но няма да допусне да стане трофей, за който се борят всички.

На него му е необходима спътница за далечен път, а не предмет за еднократна употреба. Харесва стабилността във всичките й измерения. Това не значи, че ще пренебрегне шеметен уикенд с красива блондинка.

Представител на кой зодиакален знак е този мъж?

Вашите отговори публикувайте под формата на коментари на страницата на организаторите. Имате право само на един възможен отговор в срок до 6 януари, 18.00 часа.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 27 януари в 19.00 часа в търговския център, в рамките на първото по рода си Астро Кафе във Варна.

Участвайте

Краен срок - 27 януари 2012

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара