Стани Четен Автор и спечели награда

Ние задаваме темите – вие ги реализирате.

Изпратете на и-мейл: avtor@club50plus.bgАдресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. своя статия, снимки, видео, есе, пътепис, коментарен текст, репортаж, любопитен факт, анекдот, интересна история, разказ за събитие – спортно или културно, а защо не и родово, по темите, които ще задаваме всеки месец и имате шанса да станете не просто наш автор, а и да станете наш овъзмезден автор.

Как ще става това

Всеки месец на 10-то число ще задаваме теми, по които ще очакваме да изпращате своите материали. Тези от изпратените текстове, които отговарят на зададените теми и бъдат одобрени от редакторския екип ще бъдат публикувани на сайта ни в рамките на един месец, считано от 20 число на същия месец (например за зададените на 10 януари теми, публикуването започва от от 20 януари и продължава до 20 февруари).

Авторът на материал, получил най-много харесвания и добил най-голяма популярност през изминал месец ще бъде обявяван на сайта и ще получи поощрителна награда в размер на 40 лева. Редакторският екип си запазва правото на преценка.

Когато изпращате свои материали, непременно посочете и информация за връзка с вас.

Нашите редактори ще разгледат внимателно всички текстове, снимки и видеа и ще публикуват онези, които отговарят на Правилата за текст и са подходящи стилово за електронното списание Клуб 50+.

Много от вас ни изпращаха своите материали през изминалите месеци и ние радвахме нашата читателска аудитория с тях. Затова решихме да стартираме кампанията СТАНИ ЧЕТЕН АВТОР, поощрявайки един от тези от вас, които бяха наши автори и това е Мика Сонмер, автор на материалите Домакиня от кариерата и Бягство на Острова.

Материали, които са авторски, но вече са били публикувани на друго място в мрежата – личен сайт или блог, могат да бъдат публикувани на страниците на Клуб 50+, но няма да участват в разпределението на поощрителните награди.

Участвайте

Конкурсът е ежемесечен.

Post a Comment

По-нова По-стара