Конкурс "Всеки ден по-близо до моето Аз"

Стартира нов конкурс на Woman Classica. Той е в пряка връзка със стария, защото е свързан с каузата ни - "Всеки ден по-близо до моето Аз".

Изпратете кратко съчинение, не по-дълго от една страница, стандартен А4 формат на тема: "Всеки ден по-близо до моето Аз".

Съчинението на победителят ще бъде публикувано, а той ще спечели безплатно участие в арт-терапевтична среща на Астро ателие с Милена и Надя. За тези, които не са от София сме предвидили следната награда:Кафемания на Faberlic, тъй като няма да им е възможно да посетят сбирката на Арт ателието.

Има и поощрителни награди-изненади, ако се класирате на второ и трето място, така че грабвайте лист и химикалка и тръгнете на пътешествие към себе си. Може да извадите цветни моливи, фотографии, въобще всичко, което разкрива творческата ви същност.

Съчиненията си изпращайте на адрес: womanclassica@abv.bg или ги публикувайте във форума. Конкурса е анонимен, затова не пишете имената си, иначе ще се наложи да ви дисквалифицираме. Когато приключи конкурса ще се свържем с победителите, чрез техните e-mail адреси.

Участвайте

Краен срок - 15 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара