Игра “Хенди Разбиване”

Играчите трябва да “удрят” с курсора на мишката (боксовата ръкавица) предмети изскачащи от 12 дупки, с което се трупат точки.

Предметите, появяващи се от дупките са два вида. Единия вид предмети (боксьорите и телефонът от рекламата на Nokia C2-06) носят по 1 точка, а другия вид (предмети и герои от други реклами на Хенди, като мобилен апарат LG T505, тъпан, кофа с черна боя, готвач и копач) отнемат по 1
точка. В рамките на 3 минути играчът трябва да събере 150 или повече точки, за да се включи в томболата за мобилен телефон Nokia C2-06.

Играчите разполагат с три жокера, които им помагат да съберат по-лесно повече точки. За да се активират жокерите, играта трябва да бъде „споделена” на персоналната страница на участниците във Facebook.

Всички участници в играта, успели да съберат 150 или повече точки, участват в тегленето на наградата.

Всеки участник може да играе неограничен брой пъти.

Тегленето е електронно и ще се извърши на 06 февруари 2012 год. в централния офис на „Хенди-Тел” ЕООД в гр. София, бул.”Андрей Ляпчев” № 54. При изтеглянето на печелившия участник, се изтегля още 1 (един) резервен печеливш участник. Резервният печеливш участник може да
замести печелившия участник само при условие, че последният не желае да получи наградата си и/или не се е свързал с Организатора в 10 дневен срок, считано от датата на обявяване на резултата от тегленето.

Награда: 1 брой мобилен телефон марка Nokia, модел C2-06

Участвайте

Краен срок - 6 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара