Как да спечеля безплатно пазаруване на стойност 300 лева?

Потребителят осъществил най-голям брой продажби, на свой услуги или продукти, през платформата на Nmarket.bg ще спечели 300 лева.

Победителят ще бъде избран на 01.03.2012г., като ще се зачита броя на всички успешно завършени оферти до 29.02.2012г., 23:59 ч.

За да можете да спечелите наградата трябва да сте:
регистриран потребител в сайта www.Nmarket.bg
потвърдили притежанието на e-mail адреса с който е направена регистрацията си. За целта на посочената от вас електронна поща ще бъде изпратено писмо с линк за потвърждение.
добавили в нашия сайт поне една оферта "Какво би направил за 10 лева?".

Потребителят спечелил наградата ще получи кредит, на стойност 300 лв., който ще бъде начислен във виртуалната му сметка в сайта Nmarket.bg.

Победителят ще може по всяко време да пазарува от сайта Nmarket.bg използвайки спечеления креди. Кредитът може да бъде изразходван само и единствено в сайта Nmarket.bg

Наградата не може да се преотстъпва и няма да се изплаща в брой.

Кой ще спечели наградата?

Потребителят осъществил най-много продажби, на своя услуга или продукт през сайта Nmarket.bg, ще спечели кредит на стойност 300 лвева.

Един потребител може да създаде неограничен брой оферти (услуги/продукти). Потребителите участват с общия сбор на успешните си продажби през сайта Nmarket.bg.

Участвайте

Краен срок - 29 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара