ViewSofia на 5 години с пет абсолютни модни фетиша. Изненадай ни от сърце и можеш да спечелиш един от великолепните подаръци

И затова знаем кого точно трябва да почерпим днес - теб, Скъпи наш, ЧИТАТЕЛЮ!

Отново имаме подаръци, с риск да станем скучни, но сме си признавали и преди - обичаме да подаряваме повече, отколкото на нас да ни подаряват. Просто така сме устроени.

Ето кои са нашите 5 и повече, истински фетиши, истински мечти. Така, както го заслужава нашата почти предучилищна възраст.

Перлата в короната! Кашмирено палто тип халат с лисича яка, специален подарък с етикет MaxMara, от най-новата колекция на марката /благодарим за отзивчивостта на колегите от MaxMara и отново ги поздравяваме с 60-годешния юбилей/, в цветя на много нежен тъмен шоколад, и със стандартен М размер /42 ит/, на стойност 1640 лева.

Бюти Blockbuster на Estee Lauder от новогодишната колекция декоративна козметика на марката, невероятно бoгатство от първокласен грим на обща стойност 1000 лева.

Бельото фетиш на Николай Божилов, носено от Лили Коул и Хелена Кристенсен и наградено с първа награда на Triumph Inspiration Award 2010-та в комплект не с какво да е, а с пет бутилки от най-луксозното шампанско Moët&Chandon за специални вечери.

Пълен годишен абонамент за първокласно фризьорско обслужване в салони „Арлет” при един от фантастичните коафьори на София - Григорий Кюлев - Гого.

Пет невероятни парфюмни аромата, истински икони, чиито ухания можеш да използваш според настроението и повода. Сред тях най-доброто от Givenchy, Chanel, Armani, Lancome, Cacharel.

По един подарък и по-точно комплект от изящни подаръци за всяка година, в която се наслаждавахме на това, което правим заедно.

Условието, за да си сред онези с шанс да бъдат "подарени" е:

Поздрави ни по свой начин, такъв, какъвто идва от сърцето, може да е най-нестандартният и уникален, може да е най-простичкият. Ако искаш, ни направи серенада, напиши ни любовно писмо, донеси ни го, ако искаш, лично. Изпрати ни рози, бонбони или избери за нас музикално парче по радиото, постарай се, помисли за нас с онази енергия, с която и ние мислим за теб, стани част, мъничка, но важна, от нашия успех и нашата заслужена гордост. И от нашата щедрост, разбира се.

Изпрати идеите си на 4rd5@viewsofia.com

Следи View Sofia и Teen View Sofia, както и Sofia Street Style, също и страниците ни във фейсбук, за да разбереш за всички изненади, които сме ти подготвили, защото те предстоят съвсем скоро и са истински вълшебни.

Пожелай ни нещо от сърце и се усмихни заедно с нас, тъй като първите пет годинки са най-сладки и важни.

И защото сме ги прекарали заедно и с удоволствието да имаш стил!

Участвайте

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара