Награди на Pinks декември – грижа за косата от John Frieda

Както вече сте разбрали, новият брой на е-списанието Pinks е двоен за декември и януари, и наградите в него също са двойно повече! Подаръците на броя са четири комплекта с продукти за коса на John Frieda, което означава, че четирима от вас могат да си спечелят професионална грижа за косата в домашни условия на британската марка! Освен това празничните ни комплекти са съобразени с различните проблеми, които косите ни създават според своите характерни особености. Затова единият подарък съдържа шампоан и спрей за оформяне на непослушните къдрици от серията Frizz Ease.

Вторият пък е за тънките и изтощени коси и включва шампоан и лак за коса Luxurious Volume, специално предназначени, за да възвърнат силите на косата и да й придадат обем. Третият комплект е от шампоана и балсама Sheer Blonde и ще зарадва русокосите дами. Четвъртата награда са шампоанът и балсамът от серията Brilliant Brunette за бляскави кестеняви коси.

За записване в играта ще очакваме вашите имейли с имена и телефон за връзка на editorial@pinks.bg до 12:00 на 20 януари 2012г. Имената на печелившите както винаги ще обявим в следващия брой на е-списанието за месец февруари 2012. Внасяме пояснението, че при желание всеки от вас може да уточни кой от четирите комплекта предпочита да му изпратим, ако късметът му се усмихне. Така заедно ще си направим и едно забавно проучване и ще разберем какво е съотношението на къдрокоски, блондинки и брюнетки, които ни четат. :)

Участвайте

Краен срок - 20 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара