Bueno Коледа!

Искате ли много подаръци? Идват точно сега! Дядо Коледа е в отпуска и за това тази година Bueno Коледа ще раздава подаръци! А най-хубавото е, че ти сам ще избереш какво да ти подарим! Хайде, запиши се в коледния ни списък!

Избери си подарък, сподели с приятели и ако събереш най-много подкрепа за твоя подарък, ще го получиш за Коледа от Bueno.bg.

Участвайте

Краен срок - 24 декември

1 Коментари

  1. Malenka Palenka, победител с 160 гласа в категория Купон с приятели, печели 8 ваучера за голяма пица по избор от Дон Домат!

    Диляна Лефтерова, победител с 1083 гласа в категория Обиколи света, печели ваучер за Три нощувки за двама със закуски в леглото в двойна стая лукс в хотел Търнава Велико Търново!

    Денислав Златаров, победител с 362 гласа в категория Романтика и СПА, печели Ваучер за пакет от 6 посещения на сауна в център „Калоян Нов Силует”.

    Mitaka Anastasov, победител с 410 гласа в категория Бижута, печели 2 уникални часовника с корпус от благородна стомана и стъкло от синтетичен сапфир.

    Стела Ангелова, победител с 214 гласа в категория Красота, печели ваучер за Грим, сешоар и маникюр!

    Ionka Cenova, победител с 243 гласа в категория Време за спорт , печели 2 ваучера за 4 посещения на йога от студио Амара!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара