Подари спомен на любим човек!

Понякога ни се случва да седнем с приятели, да отворим лаптопа и да разглеждаме снимки от последния купон или парти, да си спомняме за изживяните предизвикателства, моментите на разочарование и на радост. Спомени, които са наши и създават здрава връзка помежду ни.

Идва коледа и е време за подаръци. Ние от SHARK ти даваме шанс да ПОДАРИШ тази страхотна дигитална фоторамка AGFA на любим човек!

Искало ли ти се е да имаш рамка за снимки, в която да можеш да сложиш повече от една снимка или в която да побереш цял албум? Тази уникална рамка е едно наистина добро изобретение на новите технологии. В нея може да се сложат колкото снимки поискаш и да ги пуснеш на слайдшоу, така ще можеш да се нaслаждаваш на спомените си, все едно разглеждаш албум. Ще наблюдаваш снимките на 7 инчовия TFT дисплей и ще можеш да ги качваш директно от фото- апарата с SD карта или чрез USB.
Тя се управлява с дистанционно, което ще те улесни и направи употребата и още по-приятна!

Изпробвай късмета си с играта на SHARK. Ето и условията...

Публикувай своя коментар, като отбележиш (тагнеш с "@" пред името) човека, на когото искаш да подариш тази дигитална рамка. Сподели защо мислиш, че точно той заслужава наградата! (Виж Пример)

На 20 Декември 2011г. ще сe избере печелившия с най-основателната и оригинална причина да подари тази рамка на любимия човек :)

Участвайте

Краен срок - 20 декември

1 Коментари

  1. Пожелаваме тази дигитална рамка да донесе щастие и настроение на Румяна Белева и човека, на когото иска да я подари! Честито на печелившите Румяна Белева и Данаил Димитров!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара