Спечели с усмивка време

Включи се в играта на usmivka.bg и участвай за страхотни награди - трябва само да харесаш, попълниш и поканиш приятели :)

За да участвате в играта за спечелването на наградите е необходимо в периода 30.11.2011 до 28.12.2011 г. включително, да харесате страницата на играта usmivka.bg в социалната мрежа Фейсбук, да попълните кратък въпросник и да поканите 22 свои приятели. Щом приятелите приемат поканата за играта, техният брой се отчита на специалната страница Класация.

Всяка седмица от периода на Играта ще се състои теглене на лотариен принцип за раздаване на комплектите за орална хигиена, като в тези томболи се вкючват всички, които са попълнили изпълнили стъпките за участие.

Наградите в Играта са три типа: Програма „Анти –плака” – 88 броя, Програма „По- бели зъби” – 44 броя и 2 броя шейна. Всички награди се раздават на томболен принцип, като за първия тип всяка седмица се теглят победители от всички участвали, а вторият и третият тип награда се дава на финалното теглене, на случаен принцип измежду участниците, довели 22 свои приятели в Играта.

Предметните награди са: 88 комплекта от програмата „Анти – плака” “, всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM противовъзпалителна анти-плакова паста за зъби , 1 (един) ELUDRIL DAILY ежедневна бода за уста и 1 (един) брой ELGYDIUM Anti-plaque четка за зъби с кръстосани. Стойността на комплекта е 23,00 лева (препоръчителна цена в аптека). 44 комплекта от програмата „По-бели зъби“, всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за интензивно избелване, 1 (един) ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби. Стойността на комплекта е 25,00 лева (препоръчителна цена в аптека) 2 броя шейни от Пиер Фабр, стойността на наградата е 100 лева.

Участвайте

Краен срок - 28 декември

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара