Конкурс за рисунка на тема „Аз, Супер Витаминчо и бацилите“

Хей, деца, чували ли сте за Супер Витаминчо? Не? Супер Витаминчо е безстрашният и смел заек, който се грижи децата да бъдат здрави и щастливи. А на лошите бацили – Кихавикус, Сополикус и Настинкус основната им цел е как да разболеят добрите деца. Супер Витаминчо се бори именно с тях.

Сега той има задача и за вас, да нарисувате рисунка на тема „Аз, Супер Витаминчо и бацилите“, а той ще ви даде страхотни награди – 15 комплекта цветни моливи за рисуване в метална кутия на холандската компания „Bruynzeel“ и 15 опаковки „Супер Витаминчо – Витамин C“.

* Участвате в конкурса с публикуване на рисунка и ваши координати в секцията в промо страницата
* Можете да публикувате не ограничен брой рисунки
* рисунките, които качвате трябва да са с максимален обем до 2 MB, по-големи няма да бъдат приети от системата ни за регистрация
* Можете да изпращате линк с вашата рисунка на свои познати, за да гласуват за вас
* 10 победителя, които са получили най-много гласове под снимката си, ще обявим официално на 26 февруари 2012 година в статия в az-deteto.bg и секция "Начало" на промо страницата.
* Всеки от тях ще бъде уведомен и по е-mail на адреса, който са оставили в регистрацията си.
* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 5 дни след официалното им обявяване на сайта и на промо страницата или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, az-deteto.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Участвайте

Краен срок - 19 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара