Конкурс "Коледни джудженца"

Конкурсът се организира в страницата на "Бебешки дрешки" във Фейсбук

НАГРАДИ:
1-ва награда - Ваучер за пазаруване от bebeshkidreshki.com на стойност 100 лв.;
2-ра награда - Ваучер за пазаруване от bebeshkidreshki.com на стойност 80 лв.;
3-та награда - Ваучер за пазаруване от bebeshkidreshki.com на стойност 50 лв.;
4-та награда - Ваучер за пазаруване от bebeshkidreshki.com на стойност 50 лв.;
- Бебешки носии , любезно предоставени от "Многократни пелени"- Милена Петрова.
- Две професионални фотосесии предоставени от Венера Миланова

За конкурса изпращайте снимки на вашите дечица, ОБЛЕЧЕНИ В КОЛЕДНИ ДРЕШКИ И/ИЛИ НОСЕЩИ КОЛЕДНИ АКСЕСОАРИ /шапка, рогца, ботушки и др./. Ще допускаме снимки и с други Коледни мотиви - украсена елха, Дядо Коледа и др. Няма значение снимките от коя Коледа са - за идващата, от миналата... Надяваме се само те да бъдат весели и интересни, да носят празничния дух.

За всяка участваща снимка ние ще отделим по 20 ст. за Благотворителна кауза! Т.е., колкото повече участници - толкова по-голяма сума за благотворителност. Може да призовавате и ваши приятели да участват.

Всеки участник може да изпрати ПО ЕДНА снимка на детето си /ако има повече от едно дете, по една снимка на всяко от тях, изключение правят само близнаците/ на e-mail:
bebeshkisnimki@gmail.com

Снимките трябва да са в .jpg формат и не по-големи от 5 МБ! Към снимката добавяйте името, настоящата възраст на детето, както и възрастта му на снимката! Конкурсът е за бебета и деца на възраст до 6 годинки.

В края на месеца ще бъдат избрани 8 победители - 4-ма по избор на екипа на сайта, двама по преценка на спонсор на конкурса , и двама Избор на спонсор - фотограф. Изборът на администратори и спонсори не гарантира равен брой момичета и момченца.

ЗАБЕЛЕЖКА: Няма да има победители по брой "харесвания" на снимката!

Участвайте

Краен срок - 28 декември

1 Коментари

  1. Michael Todorov 3м. печели Бебешка носия, Виктория Вецова на 1 г. и 6 м. печели професионална фотосесия от Венера Миланова, Елица и Виктория 9 месеца печелят ваучер на стойност 100 лв., Иван 5г.5м. печели ваучер на стойност 25 лв., Маноел Андреев на 30 дни от гр Русе печели Бебешка носия, Пламена Любомирова Гергова на 3 месеца от гр.Варна печели ваучер на стойност 80 лв., Симона на 11 месеца печели ваучер на стойност 25 лв., Христина Кирякова -3г.2мес. от Свищов печели професионална фотосесия от Венера Миланова, Христо Тотев печели ваучер на стойност 50 лв., Кристиана Миланова на 7 месеца печели професионална фотосесия от Венера Миланова, Даниел Бакалов, 2 години печели професионална фотосесия от Венера Миланова.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара