Игра "Пазителят на цените"

Всяка седмица ще добавяме по 3 нови продукта, чиито цени подлежат на топене. Всеки продукт е строго охраняван от ПАЗИТЕЛЯТ НА ЦЕНИТЕ. Целта на играта е да разтопите камменното му сърце, а с това и цената на продукта зад него.

Колкото повече участници има в играта, толкова по-благосклонен ще е ПАЗИТЕЛЯТ НА ЦЕНИТЕ. Така той ще разбере колко хора искат цените в Пикадили да се стопят и не само ще ги стопи, но и ще раздаде подаръци.

За да участвате в играта и да имате възможност да се включите в томболата е необходимо, да сте почитател на страницата и да дадете шеговит или остроумен отговор на въпрос, който е изписан под снимката с продукта и пазителя.

Всички допуснати до участие коментари ще бъдат включени в „Томболата на ПАЗИТЕЛЯТ НА ЦЕНИТЕ" като част от кампанията "Цените се топят". Не се допускат коментари с нецензурно или обидно съдържание, както и такива, които могат да бъдат тълкувани като дискриминиращи по отношение на пол, раса, религия, сексуална ориентация и др. Изтеглените в томболата ще получат за награда Коледна кошница от Пикадили.

След томболата албумът се променя, като коментарите изчезват и на мястото на снимките със сърдите пазители се появяват снимки с усмихнати пазители, като се обявява, че показаните продукти вече са на разтопена цена в най-близкия до участника магазин. Към снимките ще бъдат изписани и имената на спечелилите награда.

В същия албум ще бъдат добавени нови 3 снимки с нови продукти, чиито цени трябва да бъдат стопени и пред които има сърдити пазители.

Участвайте

Краен срок - 23 декември

1 Коментари

  1. Усмивката на ПАЗИТЕЛЯ и коледни кошници получиха
    Elena Palazova, Красимира Бинакова, Galina Todorova, Mariela Sol, (Mery), Петя Цанкова, Александър Николов, Orlin Dimitrov Atanasov, Petq Sotirova Ivanova, Валя Михайлова, Еvgenia Atanasova, Ани Гусийска, Петя Янева.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара