Няма скрито - покрито, спечелете със салати Денито!

Участието в промоцията е обвързано с покупка.

Регистрирайте кода от скреч картата и може да спечелите един от 30 керамични тигана, за да приготвяте здравословни и вкусни ястия богати на витамини и минерали, или един от 6 дигитални фотоапарата, за да уловите всички хубави моменти.

При регистриране на 2 кода участвате в определянето на печелившия номер за голямата награда – хладилник, пълен със салати Денито.

Изтрийте прозорчето и регистрирайте всеки код с отделен СМС на кратък номер 18429, като изпишете първа дума DN и кода от скреч картата или безплатно на denitopromo.com в периода 01 декември 2011г. – 13 януари 2012г. и може да спечелите един от 30 керамични тиганa, един от 6 дигитални фотоапарата.

Участниците, спечелили наградите ще се определят на случаен принцип чрез теглене на жребий всеки петък от 09 декември 2011г. до 13 януари 2012г.

На 20 януари 2012 г. всички, които са регистрирали минимум два кода ще участват в определянето на печелившия номер за голямата награда – хладилник, пълен със салати Денито.

Моля, пазете скреч картите до получаване на наградите!

Участвайте

Краен срок - 13 януари 2012

2 Коментари

  1. "скрито - покрито" е тази томбола.
    Някой изобщо видял ли е на пазара промоционални опаковки на тези салати?

    ОтговорИзтриване
  2. След като има вече печеливши, явно има и промоционални опаковки. Това са пакети от два продукта, опаковани с промо лепенка. Между тях има скреч карта с уникален код. В единичните продукти няма кодове!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара