"Награди за успелите деца на България" 2012 г.

Наградите са доказано успешно средство да се оценят постижения и да се поощри по-нататъчното развитие на победителите, както и да се мотивират и ангажират различни целеви групи. Особено престижни са годишните награди за цялостни постижения. Да учредим такива награди – да избираме и награждаваме български деца за всички техни постижения през годината, означава да открояваме успеха им в дадена област като победа, заслужаваща специално внимание. С четвъртото издание на проекта ние продължаваме утвърждаването на тези награди като традиционни.

Димитър Бербатов е идол на подрастващите и пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта. Това е възможност да се влияе на децата да насочват енергията си в градивна посока, което ще работи за тяхното бъдеще, както и да си изграждат правилни критерии за същността на успеха.

Целите на проекта са да създаде сред децата нагласа на уважение към успеха, дължащ се на талант и усилия; да стимулира развитието им в различни области; да ги мотивира да търсят изява; да намали агресията и насилието сред тях, чрез пренасочване на енергията им в градивна посока. Той ще е успешен, ако мотивираме повече деца да се стремят към своя вътрешен максимум и ако обществото засвидетелства внимание и уважение към техните постижения.

Родители, близки, учители, съученици, съседи, самите ученици – абсолютно всеки (който има възможност да удостовери успеха!) може да номинира едно или повече деца - ученици, наградени през 2011 г. в областта на изкуствата, науката или спорта, както и участници в социални проекти.

Един човек може да номинира повече от едно дете.
Едно дете може да бъде номинирано в повече от една област.

Няма пречка да бъдат номинирани деца, които са били номинирани и дори отличени в предишни издания на “Награди...", стига да отговарят на условията и за 2011 г. Но тези, които вече са били стипендианти, не могат да бъдат стипендианти втори път! Ако победител за 2008, 2009 г. или 2010 г. отново е с най-високи показатели и трябва да бъде първи, той ще получи грамота за първото място и наградната статуетка, но стипендията ще получи следващият го по резултати.

Участвайте

Краен срок - 12 февруари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара