Феста Холдинг и Черноморско Злато АД подаряват 20 кашона вино

Онлайн играта съдържа шест въпроса - всеки въпрос ще е обвързан с конкретно вино от избата на Черноморско злато и ще има до 3 възможни отговора - ястия от менюто на Ресторант Феста София. Потребителят ще трябва да избере най-доброто съчетание според него между конкретното вино и предложените ястия.

За всеки въпрос ще се събират точки - перфектната комбинацията ще дава 10 т. относително добрата комбинация - 5 т. и лошата комбинация - 1 т.

В края на играта потребителят се регистрира - име, възраст, град, мейл и участва в класирането. Ще има награди: голямата награда да бъде 20 кашона вино и ще се разиграва на лотариен принцип само между отговорилите вярно на всички въпроси – събралите максимален брой точки. Освен това да има още 10 поощрителни награди, които да бъдат разиграни на томбола между всички останали регистрирани участници.

За да спечели в тази игра, мъжът или жената на възраст над 18 години трябва да попълни Формуляра за регистрация в секцията Регистрация.

Участвайте

Краен срок - 19 декември

3 Коментари

  1. Скъпи админ,кой спечели тук?

    ОтговорИзтриване
  2. Все още не са обявили победителите, на страницата на играта няма информация, няма нищо написано и във фейсбук страниците на организаторите. При промяна ще пишем.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара