Viera Quiz - 2011 - игра на Panasonic

Участниците в играта след всеки тест получават толкова точки, колкото е броят на правилните им отговори. Събраните точки по време на целия период на играта се записват в следните категории:

I. участник, събрал най-много точки за дадената седмица

II. участник, събрал най-много точки от началото на играта

Резултатът от събрани точки за седмицата включва попълнените тестове в играта за периода от 0:01 в понеделник до 24:00 (полунощ) в неделя за всяка календарна седмица. Регистрацията за събиране на точки за седмицата започва отначало всяка седмица. Всяка седмица петимата участници, които съберат най-много точки, получават седмична награда.

Участниците могат да попълват теста по всяко време през целия период на играта и освен в седмичната база данни резултатът им се регистрира в “голяма база данни”, създадена за целия период на играта. Голямата награда печели участникът, събрал най-много точки за целия период на играта.

Седмична награда: 5 награди се разпределят всяка седмица между петимата участника, които са събрали най-много точки през съответната седмица. Седмичните награди са 5 карти памет (Panasonic RP-SDU16GD1K) с 16 GB. Цветът на наградите може да варира в зависимост от наличностите по време на периода на играта.

Голямата награда: Участникът, който е събрал най-голям общ брой точки през 6-седмичната игра, ще получи голямата награда - 3D телевизор (Panasonic VIERA TX-P42GT30E). Моделът на телевизора може да варира в зависимост от складовите наличности.

Седмичните печеливши и печелившият на голямата награда се избират въз основа на събраните точки. Ако няколко човека имат един и същ най-висок резултат, организаторите ще вземат предвид съотношението на правилните отговори. Условието важи и за седмичните награди, и за голямата награда. Това означава, че ако за постигането на най-висок резултат са направени по-малко тестове, това конкретно представяне е по-добро.

Участвайте

Краен срок - 25 декември

1 Коментари

  1. 3D телевизор Viera печели Vania Nedeva

    Победители 1. cедмица - Vania Nedeva, Mladen Mladenov, Georgi Haralambiev, Svetlana Georgieva, Nikola Sandalski

    Победители 2. cедмица - Светлана Колева, Зарифка А. Иброшева, Hasan Rustemov, Slavi Hristov, Ирина Проданова

    Победители 3. cедмица - Martin Jordanov, Калоян Величков, Iva Dimitrova, Stefan Bonchev, Dida Dikova

    Победители 4. cедмица - Rostislav Simeonov, Simeon Nenchev, Demonica Petkova, Zlatina Zapreva, Petko Vangelov

    Победители 5. cедмица - Ирена Стоянова, теодора цветанова, Gospodin Gospodinov, Slavi Standarta, Ralica Georgieva

    Победители 6. cедмица - Иван Зарев, Ceci Dafcheva, Hristo Tomov, пламен георгиев, Eli Ivanova

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара