Виж Rihanna на живо – 8 декември, Будапеща!

От днес слушателите и зрителите на City Radio & TV вече могат да участват в новата игра за билети за концерта на Rihanna в Будапеща на 8 декември. Двама от тях ще летят до унгарската столица, за да станат част от грандиозния и доста провокативен концерт на талантливата Rihanna.

През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio&TV. Условието е да се регистрираш на www.city.bg в момента, в който чуеш по радио City или видиш по City TV песен на Rihanna.

Двама от феновете на City Radio&TV ги очаква незабравимо шоу и парти. Tурнето Loud е сред най-дългоочакваните събития за годината. Певицата ще изпълни хитове от последния си албум (Loud, на пазара от Юнивърсал Мюзик – България) като Only girl, What’s my name?, S&M, които достигнаха номер 1 в US Billboard Hot 100. Rihanna е всеизвестна провокативното си поведение на сцената и сега тя се е развихрила максимално, в специалните си, горещи сценични костюми. Затова и концертите ѝ са сред най-шумните и най-секси спектакли за 2011.

Участвайте

Краен срок - 25 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара