Конкурс за лого на predpriemach.com

Началото е едно - 50 лева. След промените в сайта, а и липсата на свястно лого/идентичност на сайта, ми хрумна "блестящата" идея, че е нужно нещо да се направи за да се открояваме.

Встъпителна реч - Форума ми даде прекалено много, повече от колкото можех да си представя, за това и се чувствам задължен, а и ще ми бъде приятно да му помогна, както ВИЕ потребители му го направихте през тези две години. Нещо което ще отличава форума си заслужава парите, а и преди 2 години за наградата се блъсках 5 дни, сега го правя 1 час ...

Увод - за две години, форума, а и потребителите в него ми дадохте повече от колкото мога да си пожелая дори.

Резултат - с позволението на администрацията, реших да обявя конкурс за лого на сайта.

Условия:
1. Прозрачен бекграунд.
2. В две гами цветове (в прозрачен бекграунд) - едно лого подходящо за тъмен бекграунд, едно за светъл - знае ли човек, какви темплейти ще се ползват.

След като се достигне горната граница, а именно 12.11.11 (според форумния часовник) - тази тема ще бъде заключена, а предложенията ще бъдат публикувани под формата на анкета, в която всеки един от вас (нас) ще гласува за лого на форума. След 7 (седем) дни от публикуването на анкетата ще се обяви победител - логото събрало най-много гласове.

П.П. Запазвам си правото, освен обявената награда (за печелившия) да дам и допълнителна такава на логото което на мен най-много ми допадне, ако се случи да има такова (а и ако е различно от избраното от всички).

Участвайте

Краен срок - 11 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара