Сподели ни как гладиш и спечели Philips PerfectCare

Във Philips PerfectCare тест се търсят три от вас, които ще приемат задачата в продължение на 21 дни да тестват у дома ютията Philips PerfectCare и да споделят своя опит. Една от тях ще спечели революционната ютия, а втори щастливец също ще спечели PerfectCare. Той ще бъде определен на томболен принцип сред тези, които са коментирали темата.

Тема на разговор ще бъде самата PerfectCare – ютия от ново поколение, чиято технология Optimal Temp ви позволява да гладите безопасно всичко с идеална настройка, без да сортирате дрехите си и без да чакате ютията да се охлади.

Ако искате да станете една от дамите, които ще тестват Philips PerfectCare и имат шанса да я спечелят, то ни дайте отговор на тези три въпроса:
1. Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
2. Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
3. Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?

Знайте, че няма критерии за оценка на вашите отговори – важно е да покажете желанието си и да ни убедите с отговорите си. Споделяйте отговорите си директно в темата. Очакваме ги до 27 ноември 23:59 ч.

На 28 ноември ще ви кажем кои ще бъдат трите от вас, които ще тестват Philips PerfectCare. Трите „коментаторки“ ще тестват ютията у дома. Най-отдадената „коментаторка” – тази от вас, която най-често и изчерпателно споделя своя опит с Philips PerfectCare - ще спечели ютията.

На 23 декември – точно преди Коледа – ще оповестим името на „коментаторката“, която печели ютията, както и името на втори щастливец, който е коментирал тук в темата “Philips PerfectCare тест“.

Участвайте


Краен срок - 27 ноември

Post a Comment

По-нова По-стара